Handelsbetingelser

Betaling

Carat Design modtager betaling med Visa/Dankort, Visa, og MasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms, med mindre varen er brugt og sælges moms fri efter gældende brugt moms regler hvorfra ingen moms kan fradrages. Hvis der besøges udenfor Danmark, så vil valuta ændre sig til bedst passende lokalisering. Prisen vil reflektere den DKK pris i lokal valuta med nuværende valutakurs.

Carat Design bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Carat Design leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Forsendelse og fragt er gratis i Danmark. Forsendelse til EU-lande vil koste 150,- DKK. Lande udenfor EU vil koste 600,- DKK i forsendelse.

Levering i Danmark vil ske indenfor 3-5 arbejdsdage. Levering udenfor Danmark, 1-2 uger.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Carat Design vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

 

Carat Design

Møllegade 17

9000 Aalborg

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@caratdesign.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrolighedspolitik:

Carat Design respektere kunders privatliv og afsløre/deler ikke privatinformation til andre tredjepart. Information til at fuldføre en transaktion vil blive opkrævet.

Carat Design sælger ikke kundens navn, adresse,
e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.